Hogyan ússzuk meg a felszaladó kilókat? – Ünnepi menü a dietetikus szemével

Miből áll az egészséges karácsonyi menü? – Leginkább halból, köretnek zöldséget, desszertnek gyümölcsös vagy teljes kiőrlésű gabonából készült édességet válasszunk – állítja a Semmelweis Egyetem dietetikusa, aki szerint az ünnepi édességek közül bátran válasszuk a diós és a mákos bejglit, mert a mák és a dió zsírsavösszetétele nagyon kedvező, ám az édességek egy részét érdemes gyümölcsre és tejjel, joghurttal, túróval készült desszertekre cserélni.

A Hogyan ússzuk meg a felszaladó kilókat? – Ünnepi menü a dietetikus szemével bejegyzés először a Országos hírek jelent meg.

Kategória: Felnőttképzési hírek, Hírek, Induló tanfolyamok, Kedvezményes tanfolyamok, Országos hírek | A közvetlen link.